понеділок, 19 грудня 2016 р.

8 грудня 2016 року відбулося засідання Комісії з фінансів

8 грудня 2016 року відбулося засідання Комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів, зовнішньоекономічної діяльності Громадської ради при виконкомі Краматорської міської ради.

Участь у засіданні взяли: Голова комісії Сергій Кондратюк, члени комісії Валентина Джулай та Роман Стрєльников (у телефонному режимі), заступник Голови Громадської ради Сергій Поляков та секретар Громадської ради Володченко Юлія.

Основним питанням порядку денного було обговорення доцільності відновлення використання системи електронних державних закупівель ProZorro для допорогових закупівель та обговорення змісту проекту Положення про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг виконавчими органами, структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та підприємствами Краматорської міської ради у системі електронних державних закупівель ProZorro. Шляхом голосування відновлення використання системи електронних державних закупівель ProZorro для допорогових закупівель комісією було визнано доцільним. Також було складено відповідне звернення до міського Голови м. Краматорська та обговорено зміст проекту Положення про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг виконавчими органами, структурними підрозділами, комунальними закладами, установами та підприємствами Краматорської міської ради у системі електронних державних закупівель ProZorro, що додається до цього звернення.

На найближчому черговому засіданні Громадської ради при виконкомі Краматорської міської ради, а саме 09.12.2016 р., планується звернення до її членів із пропозицією підтримати ці ініціативи.

Немає коментарів:

Дописати коментар