пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

16 січня 2017 року відбулося засідання Комісії з фінансів

У понеділок, 16 січня, відбулося засідання Комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів Громадської ради Краматорська (далі - Комісія з фінансів).


Порядок денний складався із обговорення:

- Питань обсягів повноважень членів Громадської ради Краматорська, зокрема Комісії з фінансів. За словами Голови Комісії з фінансів Сергія Кондратюка, а також Голови Громадської ради Краматорська Світлани Чепелєвої, яка також була присутня на засіданні, сила впливу членів Громадської ради Краматорська напряму залежить від обсягу власних ресурсів (знань, досвіду, часу, енергії тощо), які вони готові вкласти у вирішення нагальних питань нашого міста.

- Необхідності активної участі членів Комісії з фінансів у громадських обговореннях. Найближче громадське обговорення відбудеться у лютому. Це буде звіт Відділу економіки та інвестицій Краматорської міської Ради про виконання програми економічного і соціального розвитку міста Краматорська за 2016 рік, і Комісія з фінансів планує прийняти участь у цьому заході. Учасники засідання також висловили свою зацікавленість в отриманні результатів виконання заходів програми "Освіта Краматорська. 2012-2016", яка в цьому підійшла до свого логічного завершення та буде висвітлюватись співробітниками Управління освіти Краматорської міської Ради на публічних обговореннях в січні 2017 року.

- Переліку профільних питань, внесених до порядку денного засідання виконавчого комітету Краматорської міської ради 18 січня 2017 року, та методам ефективної співпраці Комісії з фінансів із міською адміністрацією в процесі їх вирішення.
Орієнтовна дата проведення наступного засідання Комісії з фінансів - 20 лютого 2017 року.







Немає коментарів:

Дописати коментар