понеділок, 24 квітня 2017 р.

Тенінг для громадських активістів Донеччини та Луганщини

Прагнете освоїти методи дослідження громадської думки; проводити зрізи потреб громади, що відображають реальну картину дійсності; вибудовувати пріоритетність у вирішенні проблем, що базуються на загальних цінностях вашої громади та відповідають її очікуванням?



Запрошуємо вас взяти участь у тренінгу «Локальний аналіз для дієвих громад», де ви дізнаєтесь про практичні та ефективні методи роботи з громадами, а саме, навчитесь проводити ефективну оцінку потреб своїх громад та враховувати результати відповідного аналізу в роботі із населенням.

Тренінг відбудеться 28 квітня (у п’ятницю) з 09:00 до 17:00 у Краматорську. Місце проведення тренінгу буде повідомлено відібраним учасникам додатково.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: goo.gl/yYUef4.

Дедлайн подачі заявки 20:00 25 квітня 2017 року. Результати відбору будуть повідомлені до 12:00 26 квітня 2017 року.
Тренер – Тетяна Дурнєва, Громадських холдинг «Група Впливу».

Організатори забезпечують харчування учасників, а також відшкодовують транспортні витрати (автобус або потяг у вагоні не вище класу купе) за наявності квитка до міста, в якому буде проведено тренінг та заздалегідь підготовленої ксерокопії зворотного квитка. Під час тренінгу учасники отримають роздаткові матеріали.

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». У Донецькій та Луганській областях проект реалізовує Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України». Загальноукраїнське адміністрування здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар