середа, 5 квітня 2017 р.

Публічне громадське слухання по «Проекту на комплексну реконструкцію автодороги та благоустрою прилеглої території по вул. Василя Стуса, від вул. Дружби до вул. Парковій»

Управлінням капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради буде презентований членам громадського слухання ескізний проект комплексної реконструкції автодороги та благоустрою прилеглої території по вул. Василя Стуса, від вул. Дружби до вул. Парковій, згідно Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності". 


Публічне громадське слухання щодо ескізного проекту комплексної реконструкції автодороги та благоустрою прилеглої території по вул. Василя Стуса, від вул. Дружби до вул. Парковій відбудеться: 20 квітня 2017  року з 10.00 по 12.00.

Ознайомитись з ескізним проектом комплексної реконструкції автодороги та благоустрою прилеглої території по вул. Василя Стуса, від вул. Дружби до вул. Парковій, прийняти участь в обговоренні, висловити свою думку та надати зауваження можна за адресою: 84313, м. Краматорськ, пл. Миру, 2, каб. 215, 20 квітня 2017  року з 10.00 по 12.00.

Строк подання письмових пропозицій та зауважень до вищезазначеного проекту від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань: з 03.04.2017 по 18.04.2017 в робочі дні.

Реєстрація майбутніх учасників слухання та пропозиції приймаються в письмовому вигляді за адресою: 84320, м. Краматорськ, вул. Бєляєва 113, 1-й поверх, "Управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради". Консультації з питання, що винесено на громадське слухання, надаються за телефоном: (0626) 48-72-92.

Відповідальні особи – начальник управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради, заступник начальника управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради.

В громадському слуханні можуть прийняти участь повнолітні громадяни, юридичні та фізичні особи, представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування, а також консультаційно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Інформацію щодо результатів публічного громадського слухання вищезазначеного буде оприлюднено на офіційному Веб-сайті Краматорської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар