вівторок, 16 травня 2017 р.

УВАГА! Створюється ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Донецькій ОДА


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) Донецька облдержадміністрація оголошує про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Донецькій ОДА. До ініціативної групи будуть включені представники діючої Громадської ради Донецькій ОДА, інститутів громадянського суспільства, які не представлені в Громадській раді та облдержадміністрації.


Представники інститутів громадянського суспільства мають змогу надати кандидатури до складу ініціативної групи до 26 травня 2017 року на електронну адресу: vpdonoda@gmail.com із обов’язковим зазначенням П.І.Б., інституту громадянського суспільства, посади в інституті громадського суспільства, контактних даних (телефон та електронна адреса).

Телефон для довідок: (099) 470-78-35 - Якушев Дмитро Володимирович, головний спеціаліст сектору інформаційно-аналітичної роботи та зв’язків з громадською радою управління внутрішньої політики департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Зазначаємо, що всі офіційні інформаційні повідомлення, рішення щодо роботи ініціативної групи, установчих зборів та роботи Громадської ради при Донецькій ОДА будуть розміщені на офіційному сайті Донецької ОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар