пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

23 січня 2017 року відбулося засідання Президії Громадської ради Краматорська

На минулому тижні, 23 січня 2017 року, відбулось вже друге в новому році засідання Президії Громадської ради Краматорська. Така активна робота з боку керівного складу Громадської ради обумовлена двома важливими заходами, що відбудуться у лютому, - круглим столом із представниками виконавчого комітету Краматорської міської ради та черговим засіданням Громадської ради Краматорська.


- Головна тема для обговорення на круглому столі – це повернення до Положення про комітети мікрорайонів пункту про контроль за якістю надання житлово-комунальних послуг мешканцям Краматорська. Також голови комісій планують озвучити питання, що знаходяться в колі їхньої пильної уваги та потребують сприяння у вирішенні. Ці питання стосуються: 1) результатів виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Краматорська за 2016 рік в частині регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та архітектури; 2) стану виконання Програми розвитку земельних відносин і охорони земель у місті Краматорську на 2016-2020 роки; 3) проблеми відсутності освітлення на деяких вулицях смт. Ясна Поляна та старої частини міста Краматорська; 4) умов договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, що готується до укладення у квітні 2017 року; 5) працевлаштування людей з інвалідністю у місті Краматорськ; 6) виконання плану консультацій із громадськістю у 2017 році та залучення громадськості до їх проведення.

- Питання, що наразі були окреслені для розгляду на черговому засіданні Громадської ради Краматорська, наступні: 1) про “Порядок сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів та посадових осіб місцевого самоврядування міста Краматорська”; 2) повернення до Положення про комітети мікрорайонів пункту про контроль за якістю надання житлово-комунальних послуг мешканцям Краматорська; 3) про внесення до плану консультацій із громадськістю на 2017 рік громадських обговорень щодо умов договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування; 4) про формування робочої групи з аналізу умов договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.





Немає коментарів:

Дописати коментар