пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

30 січня 2017 року відбулось засідання Комісії з архітектури

На засіданні Комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, містобудування та архітектури Громадської ради Краматорська, що відбулось 30 січня 2017 року, обговорювались питання для внесення у порядок денний круглого столу із представниками виконавчого комітету Краматорської міської ради.


До питань, озвучених головою комісії Анастасією Проніною на засіданні Президії Громадської ради Краматорська 23 січня 2017 року, учасники додали ще ряд актуальних питань. Вони будуть озвучені на круглому столі з метою проінформувати виконавчий комітет Краматорської міської ради про те, що в напрямку вирішення цих проблем комісія веде кропітку роботу та потребує всебічного сприяння.

Отже, перелік питань, що Комісія з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, містобудування та архітектури Громадської ради Краматорська має намір озвучити на круглому столі, наступний:

- Результати виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Краматорська за 2016 рік в частині регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та архітектури.

- Стан виконання Програми розвитку земельних відносин і охорони земель у місті Краматорську на 2016-2020 роки.

- Проблема відсутності освітлення на вулицях смт. Ясна Поляна: вул. Кропивницького, вул. Менжинського, вул. Якутська, вул. Богуна.

- Стратегічне бачення вирішення проблеми безпритульних тварин у місті Краматорську: конкретні дати, терміни, цифри й заходи, які сприятимуть її вирішенню. І як при цьому будуть дотримані принципи гуманності.

- Збереження унікальних видів флори і фауни, що знаходяться на території, прилеглої до ділянки № 1 “БіленькеРегіонального ландшафтного паркуКраматорський”, шляхом приєднання цієї території до зазначеного об'єкту природно-заповідного фонду України.




Немає коментарів:

Дописати коментар