пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

УВАГА!!! Громадське обговорення в форматі круглого столу «Законодавчі аспекти працевлаштування людей з інвалідністю»

16 лютого 2017 року о 15:00 у приміщенні Краматорської міської ради (каб. 1-а, 1 поверх) відбудеться публічне громадське обговорення в форматі круглого столу «Законодавчі аспекти працевлаштування людей з інвалідністю.


Запрошені: Краматорський міський центр зайнятості, Головне управління Держпраці у Донецькій області, Донецьке обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

В ході проведення круглого столу планується розглянути наступні питання:

1. Трудові права та гарантії для людей з інвалідністю (доповідач – управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради).

2. Основні напрямки сприяння зайнятості осіб з інвалідністю (доповідач – Краматорський міський центр зайнятості).

3. Контроль та нагляд за використанням праці осіб що потребують додаткового соціального захисту. Відповідальність за порушення законодавства щодо працевлаштування інвалідів (доповідач – головне управління Держпраці у Донецькій області).

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення: особи з інвалідністю.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: забезпечення належного соціального захисту і підтримки, соціальної інтеграції, створення рівних можливостей для самореалізації, повноцінного життя, здобуття освіти і працевлаштування людей з інвалідністю.

Адреса, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень: м. Краматорськ, вул. Героїв Небесної Сотні, 23 (Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради), письмові пропозиції та зауваження подавати на електронну адресу trud1426@ukr.net у довільній формі з вказанням теми: «Законодавчі аспекти працевлаштування людей з інвалідністю» не пізніше 10.02.2017.

Консультації з питання, яке винесене на громадське обговорення надаються за адресою: управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, м. Краматорськ, вул. Героїв Небесної Сотні, 23, каб. 203, 84333.

Прізвище, ім’я, відповідальної особи виконавчого органу ради: Гришичева Поліна Володимирівна – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення – начальник відділу праці Краматорської міської ради.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення. Не пізніше 2-х тижнів після закінчення обговорення на сайті www.krm.gov.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар