пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

УВАГА!!! Громадське обговорення проекту рішення Краматорської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території міста Краматорська»

Відділ споживчого ринку, підприємництва та регуляторної політики міської ради повідомляє про проведення громадського обговорення проекту регуляторного акта - проекту рішення Краматорської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території міста Краматорська».

Захід відбудеться 14 лютого 2017 року о 13:00 в залі засідань Краматорської міської ради (2 поверх).


Проект рішення міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території міста Краматорська» розроблено на виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році» від 20.12.2016 № 1791-VIII, відповідно до ст.ст. 291-300 розділу XIV «Спеціальні податкові режими» Податкового кодексу України , керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Ознайомитись з проектом рішення Краматорської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території міста Краматорська» та аналізом регуляторного впливу (АРВ) даного рішення можливо на офіційному сайті Краматорської міської ради www.krm.gov.ua в розділі «Регуляторна політика»

Пропозиції та зауваження від суб’єктів господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців), їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді з 27.01.2017 р. до 11.02.2017 р. за адресою: бул. Машинобудівників, 23, м. Краматорськ, 84313 або на електронну адресу torgotdel@krm.gov.ua

Консультації з питання, яке винесено на громадське обговорення, надаються за телефоном відділу споживчого ринку, підприємництва та регуляторної політики: +380(6264) 8-55-63. 

Відповідальна особа – в.о. начальника відділу споживчого ринку, підприємництва та регуляторної політики міської ради Тарасевич О.С.

В публічному громадському обговоренні можуть прийняти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи – підприємці), які здійснюють певні види господарської діяльності та застосовують спрощену систему оподаткування; представники їх об’єднань, громадських організацій, місцевого органа самоврядування, а також консультаційно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Інформацію щодо результатів публічного громадського обговорення вищезазначеного регуляторного акта буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Краматорської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар