суботу, 4 березня 2017 р.

24 лютого 2017 року відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Краматорської міської ради

24 лютого відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Краматорської міської ради. Пропонуємо вам огляд найбільш цікавих та важливих питань, що було вирішено у ході зазначеної події.


1. Розглянуто проект “Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів та посадових осіб місцевого самоврядування міста Краматорська”.

2. Обговорено зміни до Плану проведення виконкомом Краматорської міської ради консультацій з громадськістю на 2017 році (http://www.krm.gov.ua/article/view/515), а саме, запропонавано проведення наступних громадських слухань у 2017 році:

- Про стан виконання Закону України «Про очищення влади» в виконавчих органах Краматорської міської ради - IV квартал 2017 року.

- Про стан додержання антикорупційного законодавства в виконавчих органах Краматорської міської ради за 2016 рік - ІІ квартал 2017 року.

- Про стан справ у працевлаштуванні людей з інвалідністю у Краматорську – ІІІ квартал 2017 року.

- Про конкурс на визначення перевізника пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування - травень 2017 року.

- Про положення про конкурс на визначення управителів багатоквартирних будинків – квітень-травень 2017 року.

3. Прийнято рішення звернутись до Краматорського міського голови, секретаря Краматорської міської ради та голів депутатських фракцій Краматорської міської ради з вимогою розглянути питання про зменшення ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на 50% відносно ставок, запропонованих у проекті рішення Краматорської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території міста Краматорська».

4. Прийнято рішення делегувати представників Громадської ради Краматорська до Координаційної ради по виконанню міської цільової програми «Громадський бюджет міста Краматорська на 2016-2020 роки». Делеговані: Агурєвніна Ю.Г., Кондратюк С.І., Поляков С.С., Чепелєва С.О.

5. Прийнято рішення про делегування представників Громадської ради  до Конкурсного комітету з визначення перевізників в м. Краматорську. Делеговані: Косенко О.В., Недоруба М.Ю., Олійник О.В., Романцова М.М., Сергієнко В.О., Смирнов С.В.














Немає коментарів:

Дописати коментар