вівторок, 8 серпня 2017 р.

У Святогірську пройшов тренінг для членів громадських рад Донеччини, організований фахівцями ПРООН в Україні

З 3 по 4 серпня у місті Святогірськ пройшов семінар-тренінг «Громадські Ради: інноваційний підхід щодо розвитку громадянського суспільства». Захід було організовано ПРООН в Україні в рамках реалізації Програми «Відновлення та розбудова миру».


У семінарі-тренінгу взяли участь члени громадських рад та представники органів місцевого самоврядування міст: Краматорська, Дружківки, Костянтинівки, Мирнограду, а також Сіверської, Миколаївської, Іллінівської, Соледарської ОТГ та Волноваського району.

У ході дводенного навчання були розглянуті інформаційно-комунікативні технології, за допомогою яких можна активно долучатись до процесу державного управління та державотворення, а ще здійснювати взаємодію органів державної влади та органів місцевого самоврядування між собою, з суспільством, з громадянами та бізнесом. Команда фахівців MLS Group познайомили учасників тренінгу із нормативно-правовою базою електронних демократії та самоврядування, здійснили аналіз національних та регіональних інструментів електронного врядування, розповіли про особливості проведення публічних закупівель та провели кейси з використання порталу публічних коштів, порталу відкритих даних, реєстру судових рішень, інструменту електронних петицій тощо.









Немає коментарів:

Дописати коментар